Reparació, restauració i afinació de pianos

Afinació de pianos

Afinar un piano suposa l’ajust de precisió de les 220 cordes. No és un procés senzill, requereix concentració, una tècnica depurada i habilitats adquirides amb l’experiència.

Tots els pianos necessiten un manteniment periòdic i per això cal afinar els pianos acústics cada any. El servei d’afinació del piano és la columna vertebral del programa de manteniment. La seva periodicitat depèn en bona mesura del clima del lloc on es troba i del seu ús.

Quan se supera el temps recomanat entre afinacions, la tensió de les cordes disminueix fins a arribar a valors que obliguen a afinar tot el piano dues o més vegades fins a assolir la tensió correcta. És per això que és tan important mantenir el piano en perfectes condicions d’ús.

Els nostres tècnics afinadors de piano tenen una experiència de més de 40 anys afinant pianos, a més que constantment s’estan formant per realitzar el servei el millor possible i així els nostres clients estiguin satisfets.

Reparació i restauració de pianos

Busques un professional tècnic i artesà per reparar o rehabilitar el teu piano? Restaurem el teu piano, portant-lo al seu estat original i mantenint el seu caràcter.

El treball de reparació i restauració d’un piano és molt laboriós, requereix tractaments específics, materials d’alta qualitat i tècnics especialitzats.

Per això comptem amb tècnics especialitzats amb una gran experiència en la restauració dels pianos i només utilitzem materials de molt alta qualitat, perquè el seu piano pugui tornar a ser el que era.

A més d’afinar el piano, reparar-lo o restaurar-lo necessita transportar-lo, també disposem de gent especialitzada perquè el piano pateixi el mínim possible.

Xateja amb nosaltres
1
Necessites ajuda?
Hola 👋🏻
Et puc ajudar en alguna cosa?